بروز شده در : جمعه 28 اردیبهشت 1403 ساعت 2:07 بعد از ظهر

آخرین اخبار

کد خبر: 23817
تعداد نظرات:یک نظر
تاریخ انتشار:سه شنبه 24 آذر 94 11:00 ق.ظ

مصرف روزانه شیر را افزایش دهید / چه نوع شیری و چه میزان مصرف کنیم

ثلاث – مصرف شیر، ماست و پنیر کم چرب( کمتر از ۵/۲ درصد) را در برنامه غذایی روزانه افزایش دهید.

 مصرف شیر، ماست و پنیر کم چرب( کمتر از ۵/۲ درصد) را در برنامه غذایی روزانه افزایش دهید:

شیر و لبنیات دارای مقدار زیادی پروتئین برای رشد و ترمیم بدن و کلسیم برای سلامت استخوان ها و دندانها می باشد. این مواد غذایی برای پیشگیری از پوکی استخوان ( مخصوصا در زنان و دختران) ، چاقی، پرفشاری خون، دیابت و بیماریهای قلبی عروقی مفید هستند.

چگونه مصرف شیر و لبنیات کم چرب خود را بیشتر کنیم؟

۱٫هر روز ۲تا۳ لیوان ماست یا شیر بدون چربی یا کم چرب (یعنی کمتراز۵/۲درصد چربی) مصرف کنید.

۲٫دوغ تازه کم نمک تهیه شده در منزل، یک نوشیدنی مناسب میباشد.

۳٫تا حد امکان از نوع پنیرهای کم چرب و کم نمک استفاده کنید.

۴٫برای جذب بهتر کلسیم تا حد امکان شیر ساده (بدون هیچ افزودنی مانند کاکائو و شکر) مصرف کنید.

۵٫برای جذب بهتر کلسیم موجود در شیر و لبنیات، علاوه بر مصرف انواع کم چرب،از نوع نمک آن ها استفاده کنید.

۶٫در برنامه غذایی خود غذاهای حاوی شیرو فرآورده های آن مانند شیر برنج، فرنی، آش ماست، آش کشک و…بگنجانید.

زهره یاورزاده

 

 

برچسب ها: , ,

اخبار مرتبط

  • مطلب مرتبطی پیدا نشد.

نظرات

  1. امید says:

    سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز.خودتان را به زحمت نیندازید.چند روز پیش توی اخبار اعلام کرد که ۸۵% شیرها در ایران آب است.یاعلی

ارسال نظر

این خبر برای شما تهیه شده است لطفا نظرتان را بیان کنید.

یادداشت سایت

متن