بخشی از غذاها، شیرینی ها و نان های محلی کنگان [ برگرفته از کتاب »همزاد با دریا« ، نوشته ی دکتر محمود ابراهیمی و دکتر حسن عبداللهی ] عبارتند از :
بخشی از غذاها، شیرینی ها و نان های محلی کنگان [ برگرفته از کتاب »همزاد با دریا« ، نوشته ی دکتر محمود ابراهیمی و دکتر حسن عبداللهی ] عبارتند از : گِمنه، کَشکنه، وُدام، هَریسه، گِمنه ی پیازو، پَلیل، مجبوس مُین( ماهی)، متیبلو، سور، بلالیط، توله، ماهی برشُنده( ماهی کباب هم گفته می شود)، مرغ تپُنده، مَهیاوه، حَشو، سور حشینه، موری، اَمبرده، کاتخ ماهی( خورشت ماهی)، قلیه ی ماهی، رشته ی شیرین، برنج شیرین، مَجکبا، اُو پیازو. ** انواع شیرینی و حلوای کنگانی : ( حلوا برنجی، شناسه یا حلوا نشاسته – چَنگال( حلوا خُرمی) – عصیده- حلوا آردی، مُدبس- رنگینک- فِرنی- لِگیمات. ** انواع نان های محلی کنگان : نون تنیری، نون کُواس، نون تُوِه( تاوه ای)، نون تابی ، نون نازُک، نون چَوِه ری، نون کراپیچ، نون توشه، نون روغنی.
متن
بسام کریمی- من بی ثوادم و این مهمترین ...
مش مختار گفت: چته ملا مُنگ الدین اول ...
ندارد روغنی فانوس فرهنگ در این ...
از آسانسور که برگردند برمی گردند ...
بسام کریمی: وقتی در سال ۲۰۱۶ میلادی ...
یه صبح دیگه و یه سلام دوباره به همه شما ...
بسام کریمی (هامور) و اما امروزه ...
خب حضار گرانقدر... همه شما با بیوگرافی ...
ایهاالناس... دولتمردان گرام، سران ...
آقا من اعتراض دارم… یعنی نه تنها من ...