بروز شده در : جمعه 7 اردیبهشت 1403 ساعت 10:44 قبل از ظهر

آخرین اخبار

کد خبر: 64145
تعداد نظرات:بدون نظر
تاریخ انتشار:پنجشنبه 30 بهمن 99 4:33 ب.ظ

غذاها، شیرینی ها و نان های محلی کنگان

بخشی از غذاها، شیرینی ها و نان های محلی کنگان [ برگرفته از کتاب »همزاد با دریا« ، نوشته ی دکتر محمود ابراهیمی و دکتر حسن عبداللهی ] عبارتند از :  

بخشی از غذاها، شیرینی ها و نان های محلی کنگان [ برگرفته از کتاب »همزاد با دریا« ، نوشته ی دکتر محمود ابراهیمی و دکتر حسن عبداللهی ] عبارتند از :  گِمنه، کَشکنه، وُدام، هَریسه، گِمنه ی پیازو، پَلیل، مجبوس مُین( ماهی)، متیبلو، سور، بلالیط، توله، ماهی برشُنده( ماهی کباب هم گفته می شود)، مرغ تپُنده، مَهیاوه، حَشو، سور حشینه، موری، اَمبرده، کاتخ ماهی( خورشت ماهی)، قلیه ی ماهی، رشته ی شیرین، برنج شیرین، مَجکبا، اُو پیازو.  ** انواع شیرینی و حلوای کنگانی : (   حلوا برنجی، شناسه یا حلوا نشاسته  – چَنگال( حلوا خُرمی) – عصیده- حلوا آردی، مُدبس- رنگینک- فِرنی- لِگیمات.  ** انواع نان های محلی کنگان : نون تنیری، نون کُواس، نون تُوِه( تاوه ای)، نون تابی ، نون نازُک، نون چَوِه ری، نون کراپیچ، نون توشه، نون روغنی.

ماهی کباب

برچسب ها:

اخبار مرتبط

  • مطلب مرتبطی پیدا نشد.

نظرات

ارسال نظر

این خبر برای شما تهیه شده است لطفا نظرتان را بیان کنید.

یادداشت سایت

متن