بروز شده در : جمعه 28 اردیبهشت 1403 ساعت 2:07 بعد از ظهر

آخرین اخبار

کد خبر: 47902
تعداد نظرات:بدون نظر
تاریخ انتشار:شنبه 5 خرداد 97 1:23 ق.ظ

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:

دانشگاه علوم پزشکی مسئولیت ۳۰ درصد از سلامت است و ۷۰ درصد مربوط به سایر نهادهاست

ثلاث- رئیس دانشگاه علوم پزشکی استا بوشهر گفت: دانشگاه علوم پزشکی مسئولیت ۳۰ درصد از سلامت است و ۷۰ درصد مربوط به سایر نهادهاست

 

دکتر سعید کشمیری رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر در بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی استان بوشهر افزود: دراین ارتباط بزودی مرکز تحقیقات پیشرفته ای در عسلویه با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افتتاح می شود.

دانشگاه علوم پزشکی مسئولیت ۳۰ درصد از سلامت است و ۷۰ درصد مربوط به سایر نهادهاست
وی یادآورشد: اجتماعی شدن سلامت و استفاده از توان همه دستگاه های اجرایی و مردم از سیاست های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است که در این استان دنبال می شود.
کشمیری اظهارداشت: دانشگاه علوم پزشکی تنها مسوولیت ۳۰ درصد از سلامت را برعهده دارد و ۷۰ درصد آن مربوط به سایر سازمان هاست که این مشارکت باید در جامعه تقویت شود.
وی اضافه کرد: برای اجتماعی کردن سلامت و ابلاغ پیام های بهداشتی به جامعه ،دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اقدام به تربیت سفیران سلامت در بخش دانش آموزی، دانشجویی و مردم کرده و مجمع استانی و شهرستانی سلامت تشکیل شده است.

مهمترین مشکل سلامت در شهرستان های گناوه ، جم و عسلویه به ترتیب فاضلاب، آب آشامیدنی و آلودگی های صنعتی است
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهرگفت:وضعیت شناگاه ها، فاضلاب و پسماند استان بوشهر از جمله نگرانی های دانشگاه علوم پزشکی دراین استان است.
وی یادآورشد:مهمترین مشکل سلامت در شهرستان های گناوه ، جم و عسلویه به ترتیب فاضلاب، آب آشامیدنی و آلودگی های صنعتی است که برای برطرف کردن آنها نیازمند بسیج سایر دستگاهها هستیم.

 

استان بوشهر در بیماریهای دیابت، فشار خون و چربی خون رتبه خوبی در سطح کشور ندارد
کشمیری ادامه داد: هرچند برخی شاخص های سلامت در استان بوشهر ارتقا یافته است ولی به دلیل سبک زندگی همچنان در مصرف دخانیات و کم تحرکی جزو اولین ها و در بیماریهای دیابت، فشار خون و چربی خون نیز رتبه خوبی در سطح کشور نداریم.
وی تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تلاش می کند با همکاری تشکلها و قشرهای مختلف موجب تغییر باور در شیوه زندگی مردم شود.
کشمیری با تاکید بر ضرورت پیشگیری و پیش بینی در بهداشت گفت: باتوجه به افزایش جمعیت سالمندی در استان و کشور باید برای آینده این جمعیت قابل توجه برنامه ریزی و پیش بینی هایی صورت گیرد و فضای دوستدار سالمند ایجاد شود.

 

آلاینده های نفتی در کنار گرد و غبار ، منجر به بروز بیمایهای مزمن در برخی نقاط استان شده است
وی درخصوص مساله ملی گرد و غبار در استان بوشهر افزود:امروز این استان به دلیل گرد و غبار و آلاینده های نفتی جزو استانهای نخست کشور در زمینه بیماری سینوزیت است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تاکید کرد: وجود آلاینده های نفتی در کنار گرد و غبار ، منجر به بروز بیمایهای مزمن که سلامت مردم را به خطر می اندازد می شود.
کشمیری گفت: باتوجه به وجود نیروگاه اتمی در شهر بوشهر، دانشگاه علوم پزشکی در قالب تفاهم نامه ای با نیروگاه برای حفظ سلامتی مردم افزون بر توزیع قرص ید و ماسک به ساکنان روستاهای هلیه و بندرگاه آموزش های لازم ارائه می دهد.
وی ادامه داد: هرچند ایمنی نیروگاه اتمی بوشهر تضمین شده است ولی در گام دوم این تفاهم نامه قرار است آموزشهای لازم در این زمینه به کل مردم شهربوشهر ارائه شود.

 

تاسیس اورژانس هسته ای استان بوشهر با ۱۰۰ تخت در دستور کار
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهردر رابطه با پروژه های مختلف در دست اجرا گفت: تاسیس اورژانس هسته ای با ۱۰۰ تخت با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با سازمان انرژی اتمی از جمله مهمترین پروژه های در دست اجرا در این استان است.
وی افزود: اورژانس هسته ای بوشهر با ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی تاکنون ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای آن هزینه شده و برای تکمیل نیازمند ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار است.
کشمیری احداث بیمارستان قلب را از جمله دیگر تعهدات سازمان انرژی هسته ای در راستای مسوولیت اجتماعی در استان بوشهرمعرفی کرد که در زمان حاضر در مرحله تجهیز کارگاه است.
وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی برای تاسیس شهرک سلامت ۱۰ هکتار زمین در نظر گرفته است که در آن اورژانس هسته ای، بیمارستان قلب و بیمارستان دوم فوق تخصصی با همت وزارت راه و شهرسازی احداث می شود.

 

ام آر آی پیشرفته در کنگان
کشمیری افتتاح بیمارستان دیر، راه اندازی ام آرای و اورژانس در بیمارستان کنگان با ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات سفر رهبر معظم انقلاب و تامین جراح مغز و اعصاب در جنوب استان را از جمله اقدامهای مهم انجام شده در این بخش ذکر کرد.
وی تاکید کرد: برای ارتقای سلامتی مردم جنوب استان بوشهر با همکاری تامین اجتماعی، صنعت نفت و دانشگاه علوم پزشکی از لحاظ درمانی مجموعه مناسبی ایجاد شده ولی هنوز جای توسعه دارد.

 

مرکز بزرگ اوژانس پارس در جنوب استان بوشهر احداث می شود
کشمیری ادامه داد: در همین راستا طرحی با همکاری وزارتخانه های نفت وبهداشت، درمان و آموزش پزشکی با عنوان اورژانس پارس در منطقه صنعتی پارس جنوبی برای چهار شهرستان جنوبی استان اجرا می شود.
وی در خصوص اورژانس هوایی استان بوشهر نیز گفت: در زمان حاضر با انعقاد قرارداد با نیروی دریایی ارتش، اورژانس هوایی در استان بوشهر فعال است و باتوجه به اینکه تنها شرکت نفت دارای بالگرد شب پر است، تلاش می شود از همکاری آنها در این زمینه استفاده شود.
کشمیری افزود: برطرف کردن کمبودهای درمانی در جزیره خارگ، افتتاح اورژانس در بیمارستان گناوه، تامین تجهیزات لازم درمانی در دیلم، توسعه مراکز اورژانس ۱۱۵ ازجمله دیگر برنامه های دردست اقدام است.

افتتاح بانک خون بند ناف کودکان و نوزادان در استان بوشهر
وی گفت: افتتاح بانک خون بند ناف کودکان و نوزادان در استان بوشهر با همکاری جهاد دانشگاهی از جمله دیگر دستاوردهای این دانشگاه است که در دوماه گذشته تاکنون ۱۰۰ داوطلب برای انجام این کار مشارکت داشته اند.
این مقام مسوول افزود: همچنین تفاهم نامه ای با جهاد دانشگاهی در خصوص تاسیس آزمایشگاه تشخیص طبی و ژنتیک نیز در استان بوشهر منعقد شده است.
وی یادآورشد: راه اندازی مرکز زخم در گناوه و دیر و رها کردن مردم از سردرگمی در این بخش از جمله دیگر برنامه های دانشگاه علوم پزشکی بوشهر است که با توسعه این مراکز از قطع عضو بیماران دیابتی که دچار زخم های مزمن می شوند پیشگیری می شود.

 

تلاش شده تعداد داروهای کمیاب را از ۳۰۰ قلم به ۳۰ قلم کاهش دهیم
وی در خصوص داروهای کمیاب نیز گفت: تلاش شده تعداد داروهای کمیاب را از ۳۰۰ قلم به ۳۰ قلم کاهش دهیم در زمان حاضر با تمهیدات انجام شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص تامین ارز دولتی مشکلی در بخش تامین دارو و افزایش قیمتها نداشتیم.
وی با تاکید براینکه مسئولان در طراحی های شهری به کودکان، سالمندان و نابینایان باید توجه کنند تاکید کرد: در کنار تامین سخت افزارهای مورد نیاز در بخش بهداشت و درمان باید نسبت به تغییر شیوه زندگی، ترویج فرهنگ خودمراقبتی، ارتقای سواد سلامت نسبت به ایجاد پیاده روهای سلامت، تغییر فرهنگ ترافیک، بهبود وضعیت جاده ها و سایر موارد دیگر اقدام کرد.

 

کامل نبودن حلقه های طرح ارجاع و پزشک خانواده در استان بوشهر
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهرگفت: کامل نشدن حلقه های طرح ارجاع و پزشک خانواده از جمله مشکلات بخش بهداشت و درمان در این استان است که تکمیل این حلقه ها باعث جلوگیری از صرف هزینه های درمانی می شود.

 

تاثیر مثبت طرح تحول سلامت در استان بوشهر
کشمیری با اشاره به طرح تحول نظام سلامت در استان بوشهر گفت: با اجرای این طرح از سال ۹۳ تاکنون ۵۰۰ هزار بیماردر بیمارستانهای دولتی بستری، ۲۷هزار و ۵۰۰ زایمان طبیعی، ویزیت چهار میلیون بیمار و حضور هزار پزشک متخصص مقیم در این طرح انجام شده است.
وی تاکید کرد: در تمام شهرستانهای استان پزشکان متخصص های اصلی شامل داخلی، اطفال و زنان وجود دارد و تلاش می شود با جذب نیروهای متخصص سایر نیازهای استان به مرور تامین شود.

 

 دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی استان ۱۰۰ میلیارد تومان به پزشکان، کارکنان و پرستاران بدهکار است/ طلبکار بیمه ها هستیم
کشمیری در خصوص پرداختهای دانشگاه به پزشکان، کارکنان و پرستاران افزود: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در خصوص پرداخت کارانه پزشکان نزدیک به یک سال و در بحث کارکنان و پرستاران نیز حدودشش ماه عقب است.
وی اضافه کرد: در زمان حاضر مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان (۷۰ میلیارد تومان مربوط به پزشکان و ۳۰ میلیارد تومان مربوط به کارکنان و پرستاران) بدهکار است.
کشمیری تاکید کرد: با توجه به میزان مطالبه دانشگاه علوم پزشکی از بیمه ها در صورت پرداخت می توان تمام معوقات پزشکان، کارکنان و پرستاران را پرداخت کرد.
وی افزود: برای پیشگیری از ایجاد مشکل معیشتی از شش ماه پیش تاکنون تلاش شده ماهانه ۳۰ درصد کارانه پزشکان و پرستاران بدون توجه به مطالبه از بیمه ها پرداخت شود و با پرداخت بیمه ها سایر عقب ماندگی ها جبران می شود.
وی با اشاره به برخی تخلف ها نیز گفت: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برای کاهش پرداخت پولهای غیر متعارف و خارج از تعرفه نظارت ویژه ای دارد و بازرسی از مطب ها افزایش خواهد یافت.

 

رییس خبرگزاری جمهوری اسلامی استان بوشهر نیز گفت: پیش نیاز انجام رسالت های حاکمیتی و فردی برای تامین سلامت ، آموزش تغییر رفتار است که این مهم برعهده دستگاههای فرهنگی و رسانه هاست.
اکبر اقبال مجرد افزود: باتوجه به دستاوردهای علوم پزشکی و ریشه کنی بسیاری از بیماری های واگیر، سبک زندگی باعث گسترش و افزایش مرگ و میر در برخی بیماری ها شده است که رسانه نقش مهمی در انتقال دانش و ایجاد نگرش و باور برای تغییر رفتار و سبک زندگی در بین مردم دارد.
وی یادآورشد: آموزش رسانه ای بدلیل فراگیری عمومی ، توان الگوسازی و امکان پیگیری بعنوان مولفه های آموزش ماندگار و تغییر رفتار همواره مورد توجه متخصصان امر سلامت بوده که متولیان سلامت استان نیز باید از ظرفیت های رسانه ای استان در اجرای مسوولیت های خود بیشتر استفاده کنند.
اقبال مجرد گفت: بدیهی است رسانه های تصویری ، صوتی و نوشتاری و شبکه های اجتماعی هریک جایگاه ویژه ای در آموزش فردی و عمومی برای توانمند کردن مردم و جامعه در سلامت دارند که باید توامان مورد استفاده قرارگیرند.

برچسب ها:

اخبار مرتبط

  • مطلب مرتبطی پیدا نشد.

نظرات

ارسال نظر

این خبر برای شما تهیه شده است لطفا نظرتان را بیان کنید.

یادداشت سایت

متن