بروز شده در : جمعه 7 اردیبهشت 1403 ساعت 10:44 قبل از ظهر

آخرین اخبار

کد خبر: 1632
تعداد نظرات:یک نظر
تاریخ انتشار:سه شنبه 17 تیر 93 2:46 ب.ظ

گرده؛ نان مورد علاقه بوشهری ها برای افطار+ تصاویر

ثلاث : گرده نام یکی از نان های سنتی بوشهر است که برای افطار طرفداران بسیاری دارد. به گزارش ثلاث و به نقل از خلیج فارس؛ این نان سنتی اغلب در خانه ها و توسط بانوهای بوشهری آماده و عرضه می شود که در ماه رمضان تولید و عرضه آن افزایش یافته و یکی از نان […]

ثلاث : گرده نام یکی از نان های سنتی بوشهر است که برای افطار طرفداران بسیاری دارد.

به گزارش ثلاث و به نقل از خلیج فارس؛ این نان سنتی اغلب در خانه ها و توسط بانوهای بوشهری آماده و عرضه می شود که در ماه رمضان تولید و عرضه آن افزایش یافته و یکی از نان های لذیذ برای سفره افطار محسوب می شود.

آرد، شکر، روغن و کنجد مواد این نان سنتی را تشکیل داده و پس از پختن در تنور، آماده سرو می باشد.

تصاویر زیر را تولید و پخت گرده توسط یکی از بانوهای بوشهری در محله هلالی را نشان می دهد:

عکس: سید باقر هاشمی



نظرات

  1. رضا says:

    دستور گرده این نیست که شما نوشتید دستور اصلی گرده : ارد + خرما(مایعی که از ترکیب اب و خرما حاصل میشود و از صافی عبور داده میشود) +کنجد+ (ضروری تخم سیاه دانه + تخم رازیانه+زردچوبه)+دارچین+مایه خمیر+میتوانیم ( تخم گیشنیز یا تخم شوید به دلخواه اضافه کنیم)

ارسال نظر

این خبر برای شما تهیه شده است لطفا نظرتان را بیان کنید.

یادداشت سایت

متن