ثلاث : گرده نام یکی از نان های سنتی بوشهر است که برای افطار طرفداران بسیاری دارد. به گزارش ثلاث و به نقل از خلیج فارس؛ این نان سنتی اغلب در خانه ها و توسط بانوهای بوشهری آماده و عرضه می شود که در ماه رمضان تولید و عرضه آن افزایش یافته و یکی از نان […]
ثلاث : گرده نام یکی از نان های سنتی بوشهر است که برای افطار طرفداران بسیاری دارد.
به گزارش ثلاث و به نقل از خلیج فارس؛ این نان سنتی اغلب در خانه ها و توسط بانوهای بوشهری آماده و عرضه می شود که در ماه رمضان تولید و عرضه آن افزایش یافته و یکی از نان های لذیذ برای سفره افطار محسوب می شود.
آرد، شکر، روغن و کنجد مواد این نان سنتی را تشکیل داده و پس از پختن در تنور، آماده سرو می باشد.
تصاویر زیر را تولید و پخت گرده توسط یکی از بانوهای بوشهری در محله هلالی را نشان می دهد:
عکس: سید باقر هاشمی
متن
بسام کریمی- من بی ثوادم و این مهمترین ...
مش مختار گفت: چته ملا مُنگ الدین اول ...
ندارد روغنی فانوس فرهنگ در این ...
از آسانسور که برگردند برمی گردند ...
بسام کریمی: وقتی در سال ۲۰۱۶ میلادی ...
یه صبح دیگه و یه سلام دوباره به همه شما ...
بسام کریمی (هامور) و اما امروزه ...
خب حضار گرانقدر... همه شما با بیوگرافی ...
ایهاالناس... دولتمردان گرام، سران ...
آقا من اعتراض دارم… یعنی نه تنها من ...
دستور گرده این نیست که شما نوشتید دستور اصلی گرده : ارد + خرما(مایعی که از ترکیب اب و خرما حاصل میشود و از صافی عبور داده میشود) +کنجد+ (ضروری تخم سیاه دانه + تخم رازیانه+زردچوبه)+دارچین+مایه خمیر+میتوانیم ( تخم گیشنیز یا تخم شوید به دلخواه اضافه کنیم)