بروز شده در : جمعه 7 اردیبهشت 1403 ساعت 10:44 قبل از ظهر

آخرین اخبار

کد خبر: 48827
تعداد نظرات:بدون نظر
تاریخ انتشار:جمعه 22 تیر 97 2:58 ب.ظ

کدام چربی‌ها باید در رژیم غذایی مادر باردار مصرف شوند؟

ثلاث- داشتن یک رژیم غذایی در دوران بارداری برای رشد جنین و داشتن نوزاد سالم، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

به گزارش ثلاث،  مدیرگروه تغذیه جامعه در دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز با بیان اینکه یک رژیم بارداری صحیح، باید مجموعه ای متعادل از مواد غذایی موردنیاز برای رشد نخست نوزاد را شامل شود، گفت: پروتئین، کربوهیدرات، چربی سالم، ویتامین و مواد معدنی، از گروه‌های اصلی و لازم در رژیم بارداری سالم است.

دکتر «شیوا فقیه» با اشاره به نیاز به بعضی از انواع چربی‌ها با عنوان اسیدهای چرب ضروری، برای رشد مناسب جنین، افزود: این نوع چربی‌ها که علاوه بر رشد و نمو جنین بر سلامت سیستم عصبی و بینایی جنین نیز تاثیرگذار هستند، باید به کمک مصرف منابع غذایی آنها تامین شوند؛ چرا که در بدن انسان تولید نمی‌شود.

دانشیار دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، اضافه کرد: بهترین منبع غذایی این اسیدهای چرب، انواع ماهی‌های چرب از جمله ماهی قزل آلا، سالمون و تن است.

دکتر «فقیه» با تاکید بر اینکه مادر باردار باید هفته‌ای دو مرتبه مصرف ماهی را در برنامه غذایی خود بگنجاند، اعلام کرد: روغن کانولا، روغن بذرکتان و گردو نیز می‌تواند کمک کننده باشد، اگر چه تاثیر مفید ماهی را به طور کامل ندارد.

این عضو هیات علمی دانشگاه با توضیح این مطلب که در صورت عدم تحمل مصرف ماهی، می‌توان با مشورت پزشک از مکمل‌های امگا سه نیز استفاده کرد، یادآور شد: مصرف ماهی یا اسیدهای چرب امگا سه، به ویژه در سه ماهه سوم بارداری، اهمیت بالایی دارد و نباید نادیده گرفته شود. پرتال خبری دانشگاه علوم پزشکی شیراز

نظرات

ارسال نظر

این خبر برای شما تهیه شده است لطفا نظرتان را بیان کنید.

یادداشت سایت

متن