بروز شده در : جمعه 7 اردیبهشت 1403 ساعت 10:44 قبل از ظهر

آخرین اخبار

کد خبر: 50529
تعداد نظرات:بدون نظر
تاریخ انتشار:شنبه 21 مهر 97 8:40 ب.ظ

مصرف شیرهای سنتی یا شیرهای پاستوریزه؟

ثلاث- کارشناس ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، پیرامون تفاوت شیرهای سنتی که به صورت فله ای توزیع می شود و شیرهای پاستوریزه، توضیح داد.

 

به گزارش ثلاث و به نقل از  روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، «لیلا محبی» گفت: شیرهای فله ای دارای میکروب های بیماریزا هستند که حتی از راه پوست انسان نیز قابل جذب هستند و می توانند باعث ایجاد بیماری شوند.

او با بیان اینکه در فرآیند جوشاندن شیر فله در منزل ممکن است حرارت به صورت یکسان به تمام اجزای شیر نرسد، افزود: در این حالت میکروب ها در سطح شیر می توانند زنده باقی بمانند و برای مصرف کننده ایجاد مشکل کنند.

این کارشناس ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی ادامه داد: جوشاندن مستقیم و طولانی شیر مقداری از ارزش غذایی شیر را می کاهد و بخش عمده ای از مواد مفید شیر از جمله پروتئین ها به ته ظرف چسبیده و از دسترس مصرف کنندگان خارج می شود؛ در حالی که در تولید شیر پاستوریزه در کارخانه در مدت زمان خیلی کوتاه و در دمای ثابت، حرارت به صورت یکسان به تمام نقاط شیر می رسد.

برچسب ها: , , ,

نظرات

ارسال نظر

این خبر برای شما تهیه شده است لطفا نظرتان را بیان کنید.

یادداشت سایت

متن