ثلاث- کارشناس ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، پیرامون تفاوت شیرهای سنتی که به صورت فله ای توزیع می شود و شیرهای پاستوریزه، توضیح داد.
به گزارش ثلاث و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، «لیلا محبی» گفت: شیرهای فله ای دارای میکروب های بیماریزا هستند که حتی از راه پوست انسان نیز قابل جذب هستند و می توانند باعث ایجاد بیماری شوند.
او با بیان اینکه در فرآیند جوشاندن شیر فله در منزل ممکن است حرارت به صورت یکسان به تمام اجزای شیر نرسد، افزود: در این حالت میکروب ها در سطح شیر می توانند زنده باقی بمانند و برای مصرف کننده ایجاد مشکل کنند.
این کارشناس ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی ادامه داد: جوشاندن مستقیم و طولانی شیر مقداری از ارزش غذایی شیر را می کاهد و بخش عمده ای از مواد مفید شیر از جمله پروتئین ها به ته ظرف چسبیده و از دسترس مصرف کنندگان خارج می شود؛ در حالی که در تولید شیر پاستوریزه در کارخانه در مدت زمان خیلی کوتاه و در دمای ثابت، حرارت به صورت یکسان به تمام نقاط شیر می رسد.
متن
بسام کریمی- من بی ثوادم و این مهمترین ...
مش مختار گفت: چته ملا مُنگ الدین اول ...
ندارد روغنی فانوس فرهنگ در این ...
از آسانسور که برگردند برمی گردند ...
بسام کریمی: وقتی در سال ۲۰۱۶ میلادی ...
یه صبح دیگه و یه سلام دوباره به همه شما ...
بسام کریمی (هامور) و اما امروزه ...
خب حضار گرانقدر... همه شما با بیوگرافی ...
ایهاالناس... دولتمردان گرام، سران ...
آقا من اعتراض دارم… یعنی نه تنها من ...