بروز شده در : جمعه 7 اردیبهشت 1403 ساعت 10:44 قبل از ظهر

آخرین اخبار

کد خبر: 68617
تعداد نظرات:بدون نظر
تاریخ انتشار:جمعه 16 دی 01 10:31 ق.ظ

۱۲ گام تغذیه ای تا پیشگیری از سرطان

ثلاث- سرطان (Cancer)، نوعی بیماری است که در آن برخی از سلول‌های بدن به طور غیرقابل کنترلی رشد می‌کنند و به سایر قسمت‌های بدن نیز گسترش می‌یابد.

 

 

سرطان (Cancer)، نوعی بیماری است که در آن برخی از سلول‌های بدن به طور غیرقابل کنترلی رشد می‌کنند و به سایر قسمت‌های بدن نیز گسترش می‌یابد. سرطان شامل انواع تومورهای بدخیم می‌شود که در پزشکی آنها را بیشتر با نام نئوپلاسم می‌شناسند.

 

توصیه های تغذیه ای

۱.      روزانه ۵ واحد یا بیشتر از انواع سبزی و میوه مصرف کنیم.

۲.      مصرف مقدار زیادی از غذاهای با فیبر بالا، مانند نان های سبوس دار، غلات و حبوبات

۳.      با افزایش فیبر در رژیم غذایی، مقدار مایعات بایستی به دست کم ۸ لیوان در روز افزایش یابد.

۴.      ارجحیت مصرف حبوبات و غلات کامل به غلات فرآوری شده (تصفیه شده) و قندهای ساده

۵.      محدود کردن مصرف گوشت قرمز به ویژه گوشت فرآوری شده و چرب

۶.      مصرف روغن جامد و سس های چرب ممنوع است.

۷.      بهترین روغن مصرفی زیتون و کانولا است.

۸.      حفظ وزن در محدوده استاندارد و تعادل کالری دریافتی با فعالیت بدنی

۹.      فعالیت بدنی متوسط تا شدید (دست کم ۳۰ دقیقه در پنج روز از هفته)

۱۰. نگهداری مواد غذایی در یخچال در دمای زیر ۴ درجه سانتیگراد

۱۱. از مصرف قوطی های آسیب دیده، ورم کرده، زنگ زده یا تو رفته (به صورت عمیق) پرهیز کنیم و اطمینان حاصل کنیم که غذاهای بسته بندی شده به نحو مناسبی درزگیری شده است.

۱۲. از مصرف تخم مرغ های شکسته یا نگهداری شده در خارج از یخچال خودداری کنیم./ منبع: «راضیه حسینی»، کارشناس ارشد تغذیه بالینی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

 

برچسب ها: , ,

نظرات

ارسال نظر

این خبر برای شما تهیه شده است لطفا نظرتان را بیان کنید.

یادداشت سایت

متن