بروز شده در : جمعه 7 اردیبهشت 1403 ساعت 9:26 قبل از ظهر

آخرین اخبار

کد خبر: 3504
تعداد نظرات:بدون نظر
تاریخ انتشار:جمعه 31 مرداد 93 12:46 ب.ظ

فارس

دیابتی ها انجیر بخورند

انجیر، منبع خوبی از فیبرهای غذایی است و قند زیادی دارد و سرشار از پتاسیم، منیزیم، کلسیم، فسفر و ویتامین های A،B،C است…

به گزارش ثلاث و به نقل  از فارس ، یک متخصص طب سنتی اعلام کرد: انجیر میوه‌ای سرشار از منیزیم، پتاسیم، کلسیم و فسفر است و برای بهبود سردرد، دندان درد، تهوع، تب، نقرس، گوش درد، سوختگی، معده درد و بیماری های تنفسی توصیه می‌شود.

علی حسینی در مورد خواص انجیر به عنوان یک میوه تابستانی گفت: انجیر طبع گرم و تر دارد و تعرق بدن را زیاد می کند به همین دلیل ادرار آور است و حرارت بدن را کم می کند.

وی ادامه داد: انجیر را می توان در رژیم های غذایی خاص مثل رژیم کم چربی، کم سدیم، پرفیبر، کاهش وزن و دیابتی استفاده کرد.

این متخصص طب سنتی گفت: انجیر سدیم و چربی ندارد و مانند سایر میوه ها بدون کلسترول است. همچنین باعث کاهش فشار خون می شود چون منبع خوب پتاسیم است.

حسینی ادامه داد: انجیر، منبع خوبی از فیبرهای غذایی است و قند زیادی دارد و سرشار از پتاسیم، منیزیم، کلسیم، فسفر و ویتامین های A،B،C است.

وی تصریح کرد: انجیر نقش موثری در رفع یبوست دارد و از ضعف عضلات جلوگیری می‌کند چون طبق مطالعات افرادی که روزانه ۳ عدد یا بیشتر انجیر مصرف می کنند، ضعف و انحطاط عضلانی کمتری دارند.

این متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه انجیر میوه‌ای مملو از منیزیم است افزود: انجیر برای هضم بهتر غذا و کم خونی مفید است. مصرف این میوه برای افراد دارای کلسترول بالا و کسانی که اسید اوریک بالا دارند نیز توصیه می‌شود.

حسینی ادامه داد: انجیر برای بهبود سردرد، دندان درد، تهوع، تب، نقرس، گوش درد، سوختگی، معده درد و بیماری های تنفسی مفید است.

برچسب ها: , ,

نظرات

ارسال نظر

این خبر برای شما تهیه شده است لطفا نظرتان را بیان کنید.

یادداشت سایت

متن