بروز شده در : جمعه 7 اردیبهشت 1403 ساعت 10:44 قبل از ظهر

آخرین اخبار

کد خبر: 51327
تعداد نظرات:بدون نظر
تاریخ انتشار:شنبه 10 آذر 97 6:41 ب.ظ

مصرف کلسیم از شروع میانسالی اهمیت بیشتری پیدا می کند

لزوم توجه جدی به سلامت استخوان ها و مصرف کلسیم از ۳۰ سالگی

ثلاث- تامین کلسیم مورد نیاز بدن در دوران میانسالی و پس از ۳۰ سالگی بسیار اهمیت دارد و نباید از ان غافل شد.

به گزارش ثلاث و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «فاطمه ویزشفر» با بیان اینکه بانوان از نظر سلامتی گروهی آسیب پذیر هستند و شرایط و نوسان های زیادی در طول زندگی خود دارند، گفت: به همین دلیل لازم است زنان در مورد نیازهای سلامتی خود در سنین مختلف آگاهی داشته باشند؛ بلوغ، قاعدگی، ازدواج، بارداری و شیردهی هر کدام از این مراحل لازمه داشتن بدنی سالم است.

او ادامه داد: همه مواد غذایی، میوه‌ ها و سبزی‌ ها حاوی مکمل‌ ها و ویتامین ‌های لازم هستند، اما اغلب ما این مواد غذایی را به به کمک قرص ها و مکمل ها تامین می کنیم.

این عضو هیات علمی دانشگاه با معرفی امگا ۳ به عنوان یکی از اسیدهای چرب ضروری که در ماهی‌ ها، به ویژه ماهی سالمون و ساروس یافت می‌شود، افزود: دریافت کافی امگا ۳در سن ۳۰ سالگی به بعد لازم است، چرا که می ‌تواند نشانه‌ های پیش از قاعدگی را بهبود داده و از انقباض عضلانی کم کند؛ امگا ۳همچنین برای تکامل سلول‌ های مغزی جنین در دوران بارداری مادر لازم است و خطر افسردگی پس از زایمان را کاهش می ‌دهد.

دکتر ویزشفر با اشاره به اهمیت مصرف روزانه کلسیم در دوران میانسالی گفت: توجه جدی به سلامت استخوان ‌ها را از اواخر ۳۰ سالگی باید آغاز کرد، چرا که در این زمان به تدریج استخوان‌ ها رو به پوکی می ‌رود، البته هیچ زمانی برای افزایش توده استخوانی و مصرف کلسیم دیر نیست، اما شروع ۳۰ سالگی اهمیت بیشتری برای شروع مصرف کلسیم دارد.

او توضیح داد: کلسیم علاوه بر سلامت استخوان ‌ها در کاهش دردهای قاعدگی نیز بسیار موثر است؛ در ۳۰ سالگی بدن ما به هزار میلیگرم روزانه به کلسیم نیاز دارد؛ این میزان در ۴۰ سالگی به هزار و ۲۰۰ و در ۵۰ سالگی به هزار و پانصد می ‌رسد.

دکتر ویزشفر اضافه کرد: اگر بانوان در اواخر دوره ماهیانه دچار بدخلقی و عصبانیت می شوند، مصرف ۲۰۰ میلیگرم منیزیم می ‌تواند به آرامش کمک کند، اما نیازی به مصرف روزانه این ماده نیست.

این عضو هیات علمی سلامت بهداشت جامعه با توصیه به مصرف روزانه آهن گفت: بانوان در همه سنین ممکن است دچار کمبود آهن باشند؛ بسیاری از زنان غذاهای حاوی آهن نمی‌خورند، در عین حال در دوران قاعدگی میزان زیادی خون از دست می‌ دهند بنابراین لازم است علاوه بر مصرف غذاهای حاوی آهن، با مشورت پزشک آزمایش خون انجام گیرد و در صورت نیاز، از قرص‌ های حاوی آهن استفاده کرد.

نظرات

ارسال نظر

این خبر برای شما تهیه شده است لطفا نظرتان را بیان کنید.

یادداشت سایت

متن